Masia Can Sors

Entre el Masnou i Alella, sobreviu una masia del segle XIV situada en una tranquil·la zona amb facilitat d’aparcament. Va pertànyer a importants personatges del Principat que es van dedicar al comerç marítim i van ocupar càrrecs militars. A la cuina, Marc Crivillers ofereix una llarga llista de propostes de la cuina catalana, com cargols a la llauna, carxofes a la brasa i patates al caliu, broquetes de sípia amb patata i ceba confitada, cassoleta de rap a la marinera, tronc de lluç amb romesco o amb cava, peus de porc amb llagostins, filet amb porto amb foie i tòfona, a més de tot tipus de carns a la brasa. Tenen una llarga llista de postres casolanes, com el gelat de iogurt i fruits vermells o el de bescuit amb rom i panses, les peres amb vi negre o el suc de taronja amb gelat de vainilla i Grand Marnier. La carta de vins recull propostes de les denominacions d’origen La Rioja, Ribera del Duero en negres, i vins majoritàriament catalans en blancs, a més d’algun rosat i una dotzena de caves. Tenen un menjador privat amb capacitat per a 120 comensals, i a l’estiu és una delícia sopar al magnífic jardí acompanyats per la remor de l’aigua. Ofereixen un menú diari els dies feiners.
Preu mitjà
Mig
Situació
Nucli antic
Serveis
Admeten targetes
Aparcament
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Terrassa

Al mapa