Hostal del Carme

En el restaurant, Josep M. Pinós, que tingué les primeres experiències culinàries a l’hostal per després passar a formar-se en alguns dels millors restaurants del país, ofereix una carta variada on es pot trobar una cuina d’autor basada en la gastronomia autòctona. Entre les diferents propostes per als primers plats, hi ha les gírgoles amb crema i gambes, els caragols a la gormanda, el remenat de bolets amb daus de botifarra, les carxofes amb brandada i cloïsses, la crep de rap amb salsa de porros i anxoves o la lasanya de carn. De segon, es pot escollir la cassoleta de sèpia amb gambes, la cassola de tros (plat típic de la comarca), la perdiu amb vinagreta, l’espatlla de cabrit al forn, el conill amb samfaina o el costellam de cabrit farcit. Ofereixen dos menús diaris i també plats per emportar i servei a domicili.
Preu mitjà
Mig
Situació
Carretera
Hotel
Serveis
Admeten targetes
Accessible per a persones amb diversitat funcional
Aparcament
Climatitzat
Menjadors privats
Sala exterior
Terrassa

Al mapa