Slow food
-
Tribia (Can Bonastre Wine Resort)
Restaurants Paisatges BarcelonaEl restaurant principal de Can Bonastre, Tribia, comparteix espai amb la bodega i està situat en una antiga i tradicional nau amb volta catalana que contrasta amb la decoració moderna i sòbria de l’espai. El més antic i el més actual conviuen també a la carta del restaurant, un recull de les receptes típiques de la cuina catalana de sempre, renovades amb un toc modern i creatiu.
-
Torre Simon
Restaurants Paisatges BarcelonaJordi Verdaguer i Montse González viuen a Torre Simon, un edifici modernista de Tona obra de Domènech i Muntaner. La construcció va ser torre d'estiueig, més tard presó i finalment convent sanatori. Ara els seus propietaris li han trobat la raó de ser com a restaurant amb una cuina de mercat, tradicional i amb tocs innovadors, amb el Jordi com a creador d’una carta marcada per la qualitat dels productes.
-
Torre d'Alta Mar
Restaurants BarcelonaAquest restaurant està ubicat a la torre del telefèric del Port Vell, de manera que ofereix unes espectaculars vistes panoràmiques sobre Barcelona i el mar. Ofereix una cuina creativa i mediterrània, amb especial atenció als arrossos i peixos.
-
Fonda Marina
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Fonda Marina treballa amb un producte de primera qualitat i fa cuina de mercat amb ingredients del Maresme, el quals permeten que puguin oferir un gran repertori de plats.
-
Shôko Barcelona Restaurant & Lounge Club
Restaurants BarcelonaShôko Barcelona és un restaurant, chill out, club i terrassa. La seva gastronomia fusiona el millor de la cuina asiàtica i mediterrània, tot combinant-ne els ingredients i conservant-ne els gustos tradicionals.
-
El nouAntigó
Restaurants Costa BarcelonaEmplaçat al centre de Teià, al costat de l’església, trobem restaurant nouAntigó al celler d'una antiga masia, els menjadors de la qual encara conserven les parets de pedra i els arcs als sostres. Ofereixen una cuina innovadora, catalana i de temporada.
-
Fonda España
Restaurants BarcelonaL'Hotel España, ubicat en un edifici de finals del segle XIX i amb un menjador decorat per Domènech i Montaner, està situat al nucli antic de Barcelona. El local recupera l'antic concepte de les fondes apostant per la cuina més tradicional de la terra amb un gest d'actualitat.
-
Enoteca Paco Pérez
Restaurants BarcelonaAquest restaurant emplaçat a l'hotel Arts de Barcelona té el vi com a element definidor. La fusió de tradició i innovació en la cuina mediterrània de Paco Pérez l'han fet mereixedor de dues estrelles Michelin.
-
Tres Turons
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant Tres Turons ofereix una cuina tradicional catalana, casolana, de proximitat i de temporada. La carta es regeix pels productes de cada temporada, com ara els pèsols, les faves, els calçots o les carxofes. També destaquen els guisats i la carn a la brasa.
-
Tsukiji Restaurante Japonés
Restaurants Costa BarcelonaSituat a Mataró, Tsukiji Restaurante Japonés és un establiment que ofereix cuina japonesa i vietnamita en règim de bufet lliure. Els plats que trien els comensals se serveixen a la taula, per exemple makis (salmó i tonyia), sashimi o nigiri de salmó, tonyina o llagostins. Té una zona amb petites habitacions amb tatamis per menjar a terra i amb més intimitat.