Slow food
-
Spoonik
Restaurants BarcelonaProposta gastronòmica avantguardista, artística i innovadora que ofereix una creativa fusió de les cuines colombiana, mexicana i mediterrània. Disposa de diversos menús degustació que se serveixen amb música en directe.
-
El Recó de l'Avi
Restaurants PirineusRestaurant rural especialitzat en carns a la brasa i cuina tradicional catalana.
-
El Racó
Restaurants Costa BarcelonaEl Racó és un restaurant de marcada tradició i ambient casolà, on dia a dia ofereixen una cuina senzilla, però amb bons productes i un servei familiar, i procuren que el protagonista sigui el client. Diàriament, seleccionen els millors productes del mercat i els acompanyen amb productes de temporada per aconseguir una cuina senzilla i honesta.
-
Trobador Rambla
Restaurants BarcelonaEl restaurant Trobador està ubicat molt a prop de la plaça de Catalunya i disposa d'una gran terrassa. La decoració està inspirada en el món del teatre. Ofereix cuina mediterrània: amanides, assortits d'embotits, arrossos i carn, peix i verdures a la brasa.
-
Robert de Nola
Restaurants Costa BarcelonaEl restaurant de Pep Riu practica una cuina de reinterpretació de les receptes tradicionals. La seva carta mostra una gastronomia arrelada al seu entorn, que va des de plats del dia a més d’una trentena de receptes estables. Ofereix menús que prenen com a base els espinacs, els carbassons i altres productes frescos de la terra, acompanyats d’una carta de vins completa i en un menjador amb uns finestrals espectaculars.
-
Restaurant Pitarra
Restaurants BarcelonaEl Pitarra és un emblemàtic restaurant del casc antic de Barcelona que ret homenatge al dramaturg del qual pren el nom. Amb més d’un segle d’història, ofereix una extensa carta de plats típics, elaborats amb productes frescos del mercat, basada en la cuina tradicional catalana i especialitzada en la temporada de caça.
-
Restaurant L'Orquestra
Restaurants Costa BarcelonaEl Restaurant L'Orquestra d'Argentona ofereix cuina creativa i de mercat inspirada en la cuina catalana, amb plats com tartar de peix de roca o cruixent de llobarro amb verdures i escamarlans. Està situat en una torre de principis del segle XX, en un entorn tranquil amb terrassa, jardí i un gran xiprer centenari.
-
Terra
Restaurants PirineusRestaurant de cuina de mercat que empra productes de temporada per preparar el menú diari i els menús degustació. Aixi doncs, aposta pels productes de proximitat i fomenta el comerç de la comarca.
-
Solc
Restaurants BarcelonaL'hort que la família propietària té al Maresme és la base de la proposta gastronòmica d'aquest establiment, que aposta clarament pel producte de proximitat. Sota la batuta dels xefs Luis Antonio Llamas i David Romero, serveix menú de migdia i menú degustació per sopar.
-
El Morter
Restaurants BarcelonaLa filosofia i el compromís d’El Morter Restaurant és treballar constantment per fer més senzilla i agradable la vida dels comensals en un lloc ampli, acollidor, on s’hi trobin còmodes, ben atesos i com a casa, gaudint de qualsevol dels seus serveis. El Morter Restaurant ofereix diferents propostes gastronòmiques elaborades amb productes de primera qualitat. La cuina tradicional de sempre, amb un toc d’actualitat, elaborada amb productes de proximitat i utilitzant oli d’oliva que els permet respectar els gustos de cada aliment. La majoria d’hortalisses i verdures que conformen els plats són de conreu propi, fet que els permet garantir-ne la qualitat.