Turisme sostenible
10 idees per ser un turista responsable
Idees per a un viatge sostenible
Gaudir del plaers gastronòmics és un dels grans atractius de viatjar. Però també és una gran responsabilitat, ja que la manera de produir els aliments pot afectar negativament l'ecologia i la biodiversitat dels llocs que visitem. Si no volem que les opcions culinàries que prenem malmetin els recursos naturals o comprometin la capacitat de les generacions futures per continuar assaborint ingredients de la millor qualitat, ens hauríem de fer més sovint la pregunta següent: "És sostenible?" Et donem cinc claus senzilles perquè puguis respondre-la.
L'hivern és temps de sopes, escudelles, cremes i estofats. Plats de cullera que escalfen el cos i reconforten l'esperit amb una contundència que s'agraeix. Però a les comarques de Barcelona hi ha més propostes per gaudir dels plaers de la gastronomia durant els dies de fred. Tresors de temporada que et seduiran amb el seu sabor intens. No te'ls perdis!
S'estan mostrant 13 - 15 de 23 resultats.
Cerca recursos amb compromís sostenible Biosphere
Guies sostenibles
Subscriu-te al butlletí setmanal
Rep cada dijous els millors plans, rutes a la natura i activitats singulars a prop de Barcelona.