Sport

In den Bezirken Barcelonas ist es nicht schwer, sportlichen Betätigungen aller Art in hochwertigen Anlagen oder unter freiem Himmel nachzugehen. Entdecken Sie eine breite Palette an Angeboten, um Sport und Tourismus unter einen Hut zu bringen, und halten Sie ihren Körper mit allen möglichen Plänen fit.

Reiseideen

Lassen Sie sich unsere Ausflugspläne zum Sport nicht entgehen
<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

<p>Una imatge de les fonts del Llobregat al Berguedà</p>

Natura pirenaica, poblets encantadors, fins a quinze colònies tèxtils i un delta com un oasi, on les aus tranquil·les conviuen a pocs metres de distància dels avions. Què uneix totes aquestes característiques? El Camí del Llobregat! Un sender de gran recorregut, habilitat i senyalitzat al llarg dels seus 170 quilòmetres de distància, que pots recórrer a peu o en bicicleta, sol o acompanyat, faci fred o calor. En definitiva, un itinerari per gaudir d'un dels rius més importants de Catalunya de la manera que més t'agradi. A continuació, et proposem alguns dels millors trams per visitar. 

<p>Paisatges de vinyes del Penedès</p>

Seguint l'embassament de Foix és una ruta en dues etapes, de Sant Sadurní d'Anoia a Sant Pere Molanta i d'aquesta població, molt propera a Vilafranca, fins a Castellet i la Gornal. A més de paratges naturals d'interès també passaràs per joies del patrimoni cultural com el monestir de Sant Sebastià i el conjunt arqueològic d'Olèrdola.

Zeige 1 - 3 von 10 Ergebnissen.

Wandern

Entdecken Sie die magischsten Orte in den Bezirken von Barcelona

Cicloturisme

Les millors rutes per fer en BTT, carretera i en família

Nàutic

Descobreix totes les opcions que tens per gaudir del turisme nàutic a les comarques de Barcelona

Demnächst...

Lassen Sie sich nichts entgehen!
Sport

Ein klassischer Wettbewerb auf dem Veranstaltungskalender der Halbmarathonläufe in Katalonien mit einem sehr ebenen Streckenverlau...

Arts i Natura Festival
Kultur und Traditionen

La nova edició de l’Arts i Natura Festival se celebrarà els dies 5 i 6 d’octubre als Jardins de la Masia d’en Cabanyes a Vilanova ...

Ironman Barcelona
Sport

Die Küste Barcelonas gehört zu den rund 20 europäischen Schauplätzen, an denen Sie ein Ironman-Rennen mitmachen können.

Zeige 28 - 30 von 33 Ergebnissen.

Reiseführer und karten

Planen Sie Ihren Besuch

Entdecken Sie Costa Barcelona

Das Meer ist der Anfang des Landes

Finden Sie alle Ressourcen

Wassersport

Die Nautikstation von Vilanova i la Geltrú.

 

 

Jeden Donnerstag erhalten Sie die besten Pläne, Routen in der Natur und besonderen Aktivitäten in der Umgebung von Barcelona.

Subscriu-te