В комарках Барселоны можно заниматься самыми разными видами спорта, как в спортивных сооружениях высокого уровня, так и под открытым небом. Откройте для себя широкий спектр предложений, в которых сочетаются спорт и туризм, и поддерживайте физическую активность благодаря разнообразным идеям.

Идеи для поездки

Не упустите наши предложения, связанные со спортом
<p>Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny</p>

Set rutes de senderisme amb diferents dificultats i distàncies perquè, vagis sol, en família o amb amics, trobis l’excursió perfecte per passar el dia a la muntanya, envoltat de natura. És hora de posar-se roba còmoda, calçat esportiu i sortir a descobrir racons que t’ompliran els ulls de bellesa i l’ànima d’energia positiva!

<p>Una imatge de les fonts del Llobregat al Berguedà</p>

Natura pirenaica, poblets encantadors, fins a quinze colònies tèxtils i un delta com un oasi, on les aus tranquil·les conviuen a pocs metres de distància dels avions. Què uneix totes aquestes característiques? El Camí del Llobregat! Un sender de gran recorregut, habilitat i senyalitzat al llarg dels seus 170 quilòmetres de distància, que pots recórrer a peu o en bicicleta, sol o acompanyat, faci fred o calor. En definitiva, un itinerari per gaudir d'un dels rius més importants de Catalunya de la manera que més t'agradi. A continuació, et proposem alguns dels millors trams per visitar. 

<p>Paisatges de vinyes del Penedès</p>

Seguint l'embassament de Foix és una ruta en dues etapes, de Sant Sadurní d'Anoia a Sant Pere Molanta i d'aquesta població, molt propera a Vilafranca, fins a Castellet i la Gornal. A més de paratges naturals d'interès també passaràs per joies del patrimoni cultural com el monestir de Sant Sebastià i el conjunt arqueològic d'Olèrdola.

Показывается результатов: 1 - 3 из 10.

Пеший туризм

Откройте для себя самые волшебные места в районах Барселоны

Cicloturisme

Les millors rutes per fer en BTT, carretera i en família

Nàutic

Descobreix totes les opcions que tens per gaudir del turisme nàutic a les comarques de Barcelona

Вскоре…

Ничего не упустите !
Природа

Sortida guiada amb bicicleta elèctrica pels voltants de Calaf i visita al casc antic i castell de Calaf.

Спорт

Ruta en marxa nòrdica per camins i corriols que ens permetran gaudir de la natura a la Llacuna. Acabarem fent la visita al castell...

Montserrat i la cova ignasiana amb BTT
Природа

Ruta guiada en BTT des de Montserrat fins a Manresa.

Показывается результатов: 31 - 33 из 33.

Путеводители и карты

Спланируйте свой визит

Откройте для себя Коста Барселона

Территория, для которой море является отправной точкой

Найдите все ресурсы

Водные виды спорта и велотуризм

Откройте для себя станцию водных видов спорта в Виланова-и-ла-Желтру и узнайте.